Akcija!

Protein Drink Mix Vegan 560g vanilija

310,00 kn

Protein Drink Mix Vegan 560g vanilija

Protein Drink Mix (PDM) Vegan idealan je način za povećanje unosa proteina tijekom dana. Kombinirajte ga sa svojim omiljenim Formula 1 shakeom kako biste dobili zdrav obrok bogat proteinima, a s niskim sadržajem šećera.

https://smrsavitilako.com/proizvod/protein-drink-mix-vegan-560g-vanilija/

 

 

Opis

Protein Drink Mix Vegan 560g vanilija

Informacije o proizvodu

Protein Drink Mix (PDM) Vegan idealan je način za povećanje unosa proteina tijekom dana. Kombinirajte ga sa svojim omiljenim Formula 1 shakeom kako biste dobili zdrav obrok bogat proteinima, a s niskim sadržajem šećera.  Svaka porcija sadrži 22 vitamina i minerala uključujući vitamin D koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i vitamin C koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.PDM Vegan ne sadrži umjetna bojila niti arome, a zaslađen je sladilom iz prirodnog izvora – listova stevije.

Ključne značajke
  • Prikladno za vegansku prehranu
  • Bogato proteinima
  • Sadrži 22 vitamina i minerala
  • Prirodno ne sadrži laktozu
  • Bez glutena
  • Zaslađeno ekstraktom listova stevije
Korištenje

Dvije žlice (28 g) praha pomiješajte s 250 ml hladne vode, promiješajte i popijte. Uzimajte prijepodne ili poslijepodne. Probajte Protein Drink Mix s vašim omiljenim Formula 1 shakeom i vodom za ukusan zdravi obrok prikladan za vegansku prehranu. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Protein Drink Mix Vegan 560g vanilija”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.