Akcija!

Microbiotic Max 20 vrećica

296,00 kn

Microbiotic Max 20 vrećica

Microbiotic Max  je formulisan da vam ponudi kombinaciju probiotika i prebiotičkih vlakana koji zajedno rade u harmoniji i pomažu u postizanju vaših prehrambenih ciljeva. Svaka porcija sadrži 2 milijarde živih bakterija iz sojeva Bifidobacterium lactis i Lactobacillus helveticus. Ovaj proizvod sadrži puno vlakana i dostupan je u vrećicama u prahu, što ga čini savršenim za ponošenje gde god da se nalazite. Sa suptilnim ukusom vanile, uživajte u Microbiotic Mak-u sa vodom ili u svom omiljenom šejku Formule 1.

https://smrsavitilako.com/proizvod/microbiotic-max/

Kategorija:

Opis

Microbiotic Max 20 vrećica

je formuliran da vam ponudi kombinaciju probiotika i prebiotičkih vlakana koji zajedno rade u harmoniji i pomažu u postizanju vaših prehrambenih ciljeva. Svaka porcija sadrži 2 milijarde živih bakterija iz sojeva Bifidobacterium lactis i Lactobacillus helveticus. Ovaj proizvod sadrži puno vlakana i dostupan je u vrećicama u prahu, što ga čini savršenim za ponošenje gde god da se nalazite. Sa suptilnim ukusom vanile, uživajte u Microbiotic Mak-u sa vodom ili u svom omiljenom šejku Formule 1.

Sadrži kombinaciju i probiotika i prebiotičkih vlakana Isporuka 2 milijarde živih bakterija (CFU) po porciji Bez glutena Bogat vlaknima Bez dodatka šećera Ne sadrži zaslađivače, boje ili konzervanse Dostupno u kutiji od 20 pojedinačnih kesica

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Microbiotic Max 20 vrećica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)