Akcija!

Formula 1 okus vanilla crème pakiranje od 7 vrećica

121,00 kn

Formula 1 okus vanilla crème

Formula 1 okusa vanilije  sadrži sastojke prikladne za vegansku prehranu i bogat je proteinima nužnima za izgradnju mišićne mase . Pakiranje u 7 vrećica je prikladno da zdravi obrok imate uvijek pored sebe , neovisno gdje bili i koji raspored trenutno imate.

 

Opis

Formula 1 okus vanilla crème pakiranje od 7 vrećica

Formula 1 okus vanilla creme Sadrži sastojke prikladne za vegansku prehranu i bogata je proteinima koji doprinose povećanju mišićne mase.

Shake F1 sadrži 25 vitamina i minerala, vlakna i esencijalne mikronutrijente te dolazi u raznim uzbudljivim okusima. Proizveden je kako bi upotpunio vaše prehrambene potrebe i način života. Shake Formula 1 se lako priprema i ima odličan kremasti okus.
Konzumirajte svakodnevno kao hranjivi obrok.
Ključne značajke
  • Bogata proteinima
  • Bez glutena
  • Sastojci prikladni za vegansku prehranu
  • Bez umjetnih bojila
  • Prirodna aroma
  • Bez mlijeka i mliječnih proizvoda
  • 25 vitamina i minerala
Korištenje
Konzumirajte Formula 1 shake svakodnevno kao hranjivi obrok. Pomiješajte jednu vrećicu (26 g) s 250 ml hladnog, djelomično obranog mlijeka (1,5 % mliječne masti), a za shake prikladan za vegansku prehranu, koji prirodno ne sadrži laktozu, pripremite s 250 ml obogaćenog napitka od soje.
Tražite uravnotežen obrok bez korištenja mlijeka ili napitka od soje? Probajte Formulu 1 s Mješavinom za proteinski napitak i vodom.
Za kontrolu težine: Zamjena dvaju glavnih dnevnih obroka zamjenskim obrocima u sklopu prehrane s ograničenim energetskim unosom pridonosi gubitku tjelesne težine. Nadomjestite dva obroka dnevno ukusnim shakeom i pojedite jedan hranjivi obrok.
Za zadržavanje optimalne težine: Zamjena jednog od glavnih dnevnih obroka zamjenskim obrokom u sklopu prehrane s ograničenim energetskim unosom pridonosi održavanju tjelesne težine nakon gubitka tjelesne težine. Nadomjestite jedan obrok dnevno ukusnim shakeom i pojedite dva hranjiva obroka.
Svoj ciljani dnevni kalorijski unos možete ispuniti i hranjivim međuobrocima.
Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Formula 1 okus vanilla crème pakiranje od 7 vrećica”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)