Pravila privatnosti

TKO SMO MI


Adresa naše veb stranice je: https://smrsavitilako.com.

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Komentari


Kada posetioci ostavljaju komentare na veb lokaciji, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i niz korisničkih agenata pretraživača kako bi pomogli u otkrivanju neželjene pošte. Anonimizirani niz kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se takođe naziva hash) može se dostaviti usluzi Gravatar da vidi da li ga koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovde: https://automattic.com/privaci/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.


Mediji


Ako uploadujete slike na veb lokaciju, izbegavajte prenošenje slika sa uključenim podacima o lokaciji(EKSIF GPS). Posetioci veb lokacije mogu da preuzmu i izvuku bilo koje podatke o lokaciji sa slika na veb lokaciji.

Kontakt forme i registracija korisnika


Kada posjetitelji ispunjavaju kontakt obrazac ili se registriraju i šalju svoje podatke putem naše web-stranice mi prikupljamo te podatke za vlastite potrebe, potrebe poslovanja i potrebe komunikacije s vama. Podatke prikupljene putem forme za poslovnu priliku u Herbalife vaše podatke šaljemo Herbalife kompaniji isključivo u cilju registracije za Nezavisnog Herbalife člana. Vaše privatne podatke osim u svrhu poslovanja i potrebe komunikacije s vama ne dajemo i ne dijelimo s trećim stranama. Svi prikupljeni podaci zaštićeni su od krađe i kopiranja jakom enkripcijom te su kao takvi neupotrebljivi i nečitljivi trećim stranama.


Kolačići


Ako ostavite komentar na našoj veb lokaciji, možete se prijaviti da sačuvate svoje ime, adresu e-pošte i veb lokaciju u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost tako da ne morate ponovo da ispunjavate svoje podatke kada ostavljate drugi komentar. Ovi kolačići trajaće godinu dana.


Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica


Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.


Koliko dugo čuvamo vaše podatke


Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.
Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima


Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.


Gdje šaljemo vaše podatke


Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Copyright © Francois Koa | Nezavisni Distributer Herablife | smrsavitilako.com | francoisv7t.com | myherbalife.com