Moje preporuke

Odaberite neki od paketa iz “Moje preporuke”

Preporuka za zdrav doručak
Preporuka Zdrav doručak
Iako je tijelo tijekom noći iskoristilo građevne materijale za svoju regeneraciju ujutro možda nećete osjećati odmah gladi ili žeđ.Stoga ujutro tijelo treba nutrijente umjesto jednostavnih ugljičnih hidrata koji se pretvaraju u šećer čim ih probavite. Povišenje šećera je uzrok mnogih zdravstvenih poteškoća kao što su prekomjerni inzulin koji šećer iz krvi pretvara u masnoću i osjećate glad i potrebu za ugljičnim hidratima. Prekomjerna količina ugljikohidrata prisiljava gušteraču da neprestano radi pod prevelikim opterećenjem. To je jedan od najčešćih razloga nastanka dijabetesa.

Program za dobijanje mišićne mase
Preporuka “Zdravo dobivanje mišićne mase
Vašem tijelu dnevno trebaju dostatne količine proteina za najbolju fizičku izvedbu i zdravu kontrolu tjelesne težine. Na žalost, mnogi prehrambeni izvori proteina uključujući meso, sir i orahe, imaju i velike količine neželjenih masnoća i kalorija. Formula 3 individualiziran proteinski prah prikladan je način povećanja konzumiranja proteina, koji pomaže održavati vašu razinu energije između obroka i pomaže pri održavanju nemasne mišićne mase.
Dodavanjem Formule 3, Osobno prilagođenog proteinskog dodatka u prahu Formuli 1 povećavate unos proteina bez dodavanja dodatnih kalorija iz masti ili ugljikohidrata.
Preporuka za sportaše
Preporuka “Za sportaše
 Bilo da ste rekreativni sportaš, redovni posjetitelj teretane ili elitni sportaš – Herbalife24 ima proizvode koji će Vam pomoći da se pripremite, trenirate i oporavite od treninga. Korištenje proizvoda možete prilagoditi Vašem rasporedu treniranja. Dosegnite novu razinu treniranja, postizanja rezultata i oporavka s našom linijom proizvoda za 24-satnu sportsku prehranu.

BESPLATNA DOSTAVA ZA PAKETE PROIZVODA IZ “MOJE PREPORUKE”

Copyright © Francois Koa | Nezavisni Distributer Herablife | smrsavitilako.com | francoisv7t.com | myherbalife.com